Archief website < 2019Cross Ieper - 15/1/2017


De weersomstandigheden zijn bij aanvang nog redelijk goed, maar daarna begint het miezerig te regenen. Ondanks de verre verplaatsing, verdedigen 32 Beverhout atleten onze kleuren.

Benjamins: Nore en Lisa leveren een mooie prestatie. Ward en Stan houden na een flitsende start goed stand. Bij de pup zijn Haley en Marta present en leveren onderling een mooie strijd. Alsook Wannes en Arne bij de jongens. Miniem Kirsten verdedigt de Beverhout kleuren op een voortreffelijke manier. Cas, Seppe en Wout maken er een mooie wedstrijd van en arriveren alle 3 in de eerste helft , wat zeer goed is. Cadetten Lotte en Mira worden in de start iets in de verdrukking gebracht, maar verdedigen goed hun plaats.


Marlies heeft duidelijk de goede conditie te pakken en behaalt een mooie derde podiumplaats bij de seniors. Lies volgt iets verder.


Masters Tanja en Stefanie trekken goed hun streng op het zware parcours.


Bij de mast +50, een uitstekende zilveren medaille voor Stefaan, gevolgd door Paul en wat later Norbert, Jan en Roger. Filip, Nico, Dries, Kurt, Ivan en Rik strijden onder elkaar en maken er een mooi kijkstuk van bij de masters +35.


Nog weinig publieke belangstelling voor de seniors. Alexander en Mathijs Casteele geven elkaar geen duimbreed toe, maar in de 3de ronde gaat Alexander op het glibberige parcours onderuit. Hij maakt de achterstand terug goed, maar heeft zichtbaar pijn. In de voorlaatste ronde wordt de afstand terug groter, maar een 2de plaats is toch ook verre van slecht. Hopelijk verloopt het herstel goed. Davy bouwt zijn wedstrijd mooi op en schuift geleidelijk aan enkele plaatsen op. Timothy loopt zeker in beter doen dan in Maldegem.


Ondanks de mindere weersomstandigheden is het een aangenaam vertoeven in onze nieuwe tent. Bedankt Filip, Nico en Timothy om me te helpen bij het opruimen van de natte tent.

 

Raf