Archief website < 2019


Damme - Brugge - Damme - 23/4/2017


Dit jaar kunnen de organisatoren zeker niet aan de klaagmuur staan. In tegenstelling met de voorbije jaren, prachtige weersomstandigheden, met als gevolg vele toeschouwers en een nooit gezien deelnemersaantal.

Beverhout is dan ook met vele tientallen deelnemers, massaal van de partij voor één van de eerste wedstrijden in het nieuwe zomercriterium.


In de 10km wedstrijd loopt Alexander naar zijn zoveelste overwinning en met James en Jens in de top tien is Beverhout goed vertegenwoordigd. Ook voor de ereplaatsen is het zeer spannend tussen Bart (21), Tom (22), Joffrey (23), Dries (24) en Kurt (28). Bij de dames een probleemloze overwinning voor Barbara die na haar kuitblessure op het Belgische kampioenschap veldlopen terug op goede weg is, een 16de plaats algemeen en 4de Beverhouter is dan ook niet mis. Nancy en Stefanie zijn de naaste achtervolgers.


Voor wie 10km een beetje te kort is, staat er eveneens een halve marathon op het programma. Een 5de plaats en een goede tijd voor Filip bevestigen zijn uitstekende vorm, daarna volgen Stefaan (10), Timothy (11) die vooraf reeds de 2de plaats op de korte wedstrijd over 4km heeft behaald, Peter (20) en Niels (21).


Ook bij de vele andere Beho-deelnemers, niets dan tevreden gezichten in deze geslaagde editie.


Robert


Foto’s Lucien  


Werner 10 km en halve marathon


Werner selectie Beverhout