Archief website < 2019


Moerbrugge - 30/6/2017


In tegenstelling met vorig jaar geen stormweer en evenmin een match van de Rode Duivels voor het WK, maar wel zeer goede loopomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat deze editie één van de meest succesvolste ooit is.

Beverhout is naar goede gewoonte massaal aanwezig, ongeveer één vierde van het deelnemersveld kleurt blauw wit.


Bij de mannen is er geen tegenstand voor Alexander, maar achter hem wordt er keihard geknokt voor de ereplaatsen. Filip en James lopen de ganse wedstrijd zij aan zij, maar in de eindspurt is het Filip die het haalt van de jeugd. Nog straffer: daarbij verbetert Filip zijn recordtijd van vorig jaar met exact 1 minuut.

Op korte afstand Jens, Thomas, Nico en Stefaan. Daarna een vinnig duel tussen Tom en Peter. Diederik, Jan, Willem en de vele anderen volgen iets verderop.


Véronique is tevreden met haar mooie tweede plaats en ook Willemien laat zich zien door Stefanie in de spurt achter zich te laten. Lieve, Stefanie en Sofie zijn de naaste achtervolgers.


Zeker en vast proficiat aan alle deelnemers. Beverhout, gelet op haar ruime aanwezigheid, laat andermaal zien dat zij steeds bereid is om een organisatie van een bevriende vereniging te ondersteunen.


Robert


Foto’s Lucien