Archief website < 2019Wingene - 19/8/2017


Een strakke wind zorgt ervoor dat de deelnemers het niet onder de markt hebben. In deze wedstrijd over 10,8km leggen de atleten 3 plaatselijke ronden af.


Na een zeer snelle start is het snel duidelijk dat er niets te doen is aan de suprematie van Molenlander Tim Soenens. Een achtervolgend viertal scheidt zich geleidelijk aan af van de rest van het deelnemersveld. Daarin de Beverhouters Timothy, Filip en James. Het wordt keihard knokken en spurten tot op de laatste meters. Timothy beschikt over de meeste spurtreserves, om een kans te maken dienden Filip en James het tempo reeds in de laatste kilometer hebben opgedreven. Nico volgt op korte afstand, waarmee hij heel tevreden is, daarna Winny, Norbert, Daniël, Guido en Flor.


Bij de dames liggen de plaatsen al heel vroeg vast. Véronique wordt 2de algemeen en eerste master. Marlies behaalt brons bij de seniors. We zien ook een gemotiveerde Willemien die deze keer duidelijk de maat neemt van Stefanie, daarna volgen Julie, Georgette en Kristien.Robert