Archief website < 2019


Veldloop Deinze - 19/11/2017


Een prachtige najaarsdag in de Brielmeersen te Deinze voor de jaarlijkse veldloop. Het parcours ligt er zeer goed bij, maar met nog een bijkomende helling is het voor alle deelnemers op de tanden bijten tot aan de eindstreep.


Bij de scholieren is Lotte terug van de partij, na een iets rustiger start dan vorige week in Aalter, kan zij mooi meeschuiven met een groepje. Naar het einde toe en met een pittige eindspurt kan ze nog een paar mede-atleten inhalen.


De Beverhout dames, Nancy en Stefanie bij de masters en Lies bij de seniors, moeten er alles uitpersen, maar kunnen zeker en vast terugblikken op een degelijke wedstrijd.


Bij de mas +50 loopt Stefaan een mooie ereplaats. In het deelnemersveld de allereerste veldloop voor Robert Giusti, met een verleden als motorcrosser trekt hij meer dan zijn plan en laat dan ook Johan, Marc en Raf ruim achter zich. Een aanzienlijk deelnemersveld bij de seniors waarin Davy het verre van slecht doet, evenals Ivo die een goed ingedeelde wedstrijd loopt, zonder enige terugval.


Robert


Foto’s Lucien