Archief website < 2019


Vullaertloop - 24/04/2010

De Vullaertloop is al jaren een vaste hoogdag voor de Beverhouters. Het is niet alleen een eigen organisatie, bovendien is het voor veel clubleden een aanleiding om de wedstrijdschoenen aan te trekken. Dit jaar waren niet minder dan de helft van de overwinningen bovendien voor blauw-witten.


In de jeugdreeksen domineerden Sander Vanneuville en Helena Bauw de wedstrijdjes over 600m.

Op de dubbele afstand waren de dichtste ereplaatsen voor Andreas Accoe en Marlies Cornelis.

De jogging over 3,5 km was een kolfje naar de hand van Frederik De Backer, maar opvallend was zeker ook de derde plaats van de amper 13-jarige Matthias Vandycke. Tristan Beuselinck, nog drie jaar jonger, finishte amper een minuutje later op een 7e plaats.


In de hoofdwedstrijd over 12 km verpulverde Alexander Diaz Rodriguez het parcoursrecord. Het werd uiteindelijk een one-man-show van de Beverhout-revelatie. Paul Meulebrouck haalde nog net de top-10 en Jana Chanterie werd winnares bij de dames senioren. Vóór haar waren Nancy De Baene en Tanja Cleppe al op een vierde en vijfde plaats bij de dames masters geëindigd. Maar liefst 70 clubleden finishten in deze wedstrijd!Uitslagen     Foto’s van Jan Masyn en Lucien D’Haeninck