Archief website < 2019

 

Clubfeest  23/10/2010

Ons jaarlijks clubfeest was een succes. ‘s Middags kon ik al een glimp opvangen van druk doende bestuursleden, trainers en echtgenoten die alles in gereedheid brachten voor het feest.

Vanaf 19 uur kwamen de 180 genodigden de Kleine Beer binnen gedwarreld. Daar werden ze verwelkomd door onze voorzitter die de “zware” taak op zich nam om alle vrouwen een welkomstkus te geven.  

Met een aperitief in de hand konden we genieten van de diashow met prachtige foto’s van de Berenloop van Jan Masyn en konden we een praatje slaan met onze ‘loopmoatjes’.

Aan tafel in goed gezelschap met een lekker glaasje wijn zagen we de Beverhout jeugd vertrekken richting bediening om ze terug te zien keren met een gigantisch bord. Het eten was inderdaad overvloedig en zeer lekker.

Dezelfde mensen die ‘s middags al de handen uit de mouwen staken, hebben ons prima bediend en voor een vlotte service gezorgd achter de bar.

Bij de huldiging van onze atleten en onze kampioenen werd iedereen bedacht met een mooi geschenk in natura of geschenkbon. Als Nancy haar sportdrank ruilt voor een glas wijn kan het nog spannend worden in de wintercross!

De avond werd afgesloten met goede dansmuziek van onze Beverhout DJ Filip De Vlieger.

Foto’s