Archief website < 2019

 

Crosscup aflossing 24/10/2010


In de crosscup aflossing in de Blaarmeersen te Gent hebben de Beverhout-ploegen het meer dan voortreffelijk gedaan,  je ziet waarvoor het jaarlijks clubfeest op de avond vooraf al niet goed voor is.


De dames Beho-ploeg met debutante  Lien Lannoo als startloopster, die de estafettestok moest overhandigen aan Gwendolyn De Deyne en met Nancy De Baene als slotloopster behaalde een mooie 30ste plaats tussen het kruim van de Belgische atletieksport.


Onze tweede damesploeg met Elien Danneels, Charlotte Peeters en Tanja Cleppe kon eveneens terugblikken op een goede wedstrijd en de achterstand tot een absoluut minimum beperken.


In een ware wolkbreuk vatten de heren hun wedstrijd aan, Ghirma Woldu als startloper had wat moeite met het glibberige en zeer bochtenrijke parcours.  Na een valpartij bovenop, overhandigde hij de estafettestok  aan Bram Coppens, die als 22ste aan zijn parcours van 3000m begon.


Tenslotte ging  de laatste loper, Alexander Diaz als 16de van start voor zijn parcours van 4500m. Na een sublieme laatste ronde en een eindspurt op het scherp van de snee,  kon hij uiteindelijk voor de Beho mannenploeg de 10de plaats in de wacht slepen.


Verslaggever Robert


Fotogalerij Didier