Archief website < 2019

 

Cross Deinze  14/11/2010

In de veldloop te Deinze op 14 november, kregen de deelnemers door de aanhoudende regen, een zware omloop voor de voeten geschoven.

Bij de dames masters een voortreffelijke 9de plaats voor Nancy Debaene voor een snel gestarte Tanja Cleppe, ook Ann Strubbe en Leen Deschacht mochten terugblikken op een goede prestatie.


Met 11 heren masters aan de start was Beverhout goed vertegenwoordigd. Stefan Herrebout heeft blijkbaar de smaak te pakken en finishte met een ruime voorsprong op o.a. Filip Matthys, Norbert Brandt en de anderen.


Bij de seniors stond er geen maat op Alexander Diaz die de overwinning behaalde na een prangende spurt met niemand minder dan Koen Van Rie. Het werd bovendien een spannende strijd tussen Iwein Devenyns, Timothy Van Belleghem en Thybo Demeester.


Ook de jeugd schuwde de modder niet. Van de 12 beverhouters zorgden Jovi De Loof (10e) en Kevin De Grande (13e ) bij de miniemen voor de sterkste prestaties maar ook Cas Wouters zorgde voor zijn persoonlijke overwinning.


Jente Hoste, Marlies Timmerman, Stef Wouters, Sam Gobert, Sander Vanneuville, Marlies Cornelis, Elke De Grande, Seppe Teunis en Matthias Vandycke zochten, elk op hun manier, de snelste weg naar de aankomst.Uitslagen   Foto’s (Marie-Rose en Didier)