Archief website < 2019

 

Crosscup Roeselare 21/11/2010

Ondanks het slechte weer van de vorige weken, een opmerkelijk droog en goed beloopbaar parcours te Roeselare. Nooit gezien ...

De vaste Beverhout meisjes en jongens aan de start bij de benjamins, pupillen en miniemen. Het ontbrak niemand aan de nodige inzet, maar vooral Kevin Degrande geraakt stilaan in een voortreffelijk ritme;

Geen spectaculair deelnemersaantal bij de cadetten en scholieren, met Lucas Minne en een tevreden Matthias Vandycke na de afloop van hun wedstrijd.

Voor het eerst in Beverhout-outfit en reeds een voortreffelijke prestatie voor Davy Stieperaere met een mooie 28ste plaats in de zeer sterk bezette en fel bevochten 'korte cross'. Daar zullen we zeker nog veel moois van te zien krijgen.

Nog een nieuw gezicht bij de heren masters, Vincent Vantyghem. Iemand waar in het clubklassement  rekening zal moeten mee worden gehouden. Hij werd 1ste Beverhouter met een 32ste plaats, voor Filip Matthys, Hans Verlinde die week na week beter wordt, Norbert Brandt, Roel Jacobus en de vaste waarden Guido Neyskens en Frans Vansteenhuyse.

Het was uitkijken naar onze dames aan de start Met Nancy Debaene, Tanja Cleppe, Ann Strubbe en Leen Deschacht.

De verwachtingen werden niet teleurgesteld, met een derde plaats voor Nancy behaalde Beverhout voor het eerst een podiumplaats in een crosscup wedstrijd.

Het was even schrikken bij de start van de seniors heren, Alexander Diaz van bij de start aan de kop van het deelnemersveld. Achteraf bleek dit niet zo'n goede keuze, maar wie niet waagt niet wint natuurlijk en dat siert en kleurt (in blauw-wit) de wedstrijd.

Uitslagen   Foto’s (Marie-Rose en Lucien)