Archief website < 2019

 

Kerstcorrida te Tielt - 26/12/2010


Ingevolge de weersomstandigheden, een lichtjes aangepast parcours ter gelegenheid van de 25ste uitgave van de Kerstcorrida te Tielt.

Zoals steeds een mooie delegatie Beverhouters aan de start van de verschillende wedstrijden.


Op de 5km voor heren een mooi resultaat voor onze specialist op de kortere wedstrijden, Davy Stieperaere met een 5de plaats en dit in een voortreffelijk deelnemersveld.  Voor de jongste deelnemer in de wedstrijd een 39ste plaats voor Kevin De Grande en tenslotte Didier Timmerman op de 78ste plaats.


Start van de 5km dames. Een snelle start, waarbij zich een mooie kopgroep vormt met daarin Gwendolyn De Deyne en een verrassende Nancy De Baene die aansluiting vindt bij deze groep. Uiteindelijk behaalt Gwendolyn de 7de plaats, Nancy wordt 10de op nauwelijks een handvol seconden en niet uit het oog te verliezen ook Georgette Knockaert laat stilletjes aan opnieuw van zich horen met een 45ste plaats op toch 170 deelneemsters.


Bij de heren op de 10km, vormt zich na de aanloopronde een kopgroep met daarin Bram Coppens die het tempo bepaalt. In de laatste ronde neemt hij na een tempoversnelling afstand van de enige nog resterende medevluchter, Francis Vansteenbrugghe de atleet van KAA Gent.


Bram behaalt de overwinning. De andere Beverhouters mogen eveneens terugblikken op mooie resultaten: Timothy Van Belleghem (33), Thybo Demeester (46), Filip Van Cauwenberghe (65), Jan Vandekerckhove (126), Roel Jacobus (177), Filip Timmerman (190), Guido Neyskens (263), Bertrand Haeck (313), Carl De Grande(319), Werner Decostere (368) en tenslotte Jan Bergez (372) op in totaal bijna 470 deelnemers.


Website Kerstcorrida (uitslagen)