Archief website < 2019

 

Veldloop te Maldegem - 9/1/2011

Een aangename winterzon en een prachtig parcours in de veldloop te Maldegem.

Een delegatie Beverhoutjeugd kwam zich voorbereiden op het PK dat op zondag 6 februari in het Bargepark te Beernem georganiseerd wordt.


Fien De Wispelaere(25), Jente Hoste (30) en Marlies Timmerman (33) beten de spits af bij de benjamins meisjes.


Bij de benjamins jongens kregen we Stef Wouters (21) en Sam Gobert (31).

Bij de miniemen meisjes versloeg Marlies Cornelis (34) Elke De Grande (36) in de spurt.


Seppe Teunis liep een verstandige wedstrijd en eindigde 31ste bij de miniemen99 en Ruben De Bel spurtte zich naar een 41ste plaats.

Sterke prestaties bij de miniemen98 van Jovi Deloof (20) en Kevin De Grande (24), na een valpartij, maar dat hoort bij een veldloop natuurlijk.

Jolien Cornelis liep naar een 6de plaats bij de scholieren meisjes.

 

Een mooie strijd bij de dames. Een zeer sterk deelnemersveld bij de dames seniors, waarin Ellen Van Hollebeke toch mooi 19de werd.

 

Nancy De Baene (5) en Tanja Cleppe (11) zorgden voor sterke masterprestaties, dat beloofd straks in het kampioenschap. Ook Ann Strubbe (34) en Leen Deschacht (36) konden terugblikken op een verdienstelijke wedstrijd.


Zoals steeds waren ook onze masters heren present. Een heroptreden na een lange afwezigheid van Marc Chanterie (44) die maar nipt de duimen moest leggen voor Vincent Vantyghem (43), Alain Janssens (77), Norbert Brandt (82) en Frans Vansteenhuyse (94) waren onze vertegenwoordigers.


De beurt dan aan de seniors heren waar Bram Coppens (4) enkele seconden tekort kwam voor het podium, Davy Stieperaere (11) en Timothy Van Belleghem (23) zorgden eveneens voor puike prestaties.


Verslaggever Robert


Uitslagen       Foto’s (Didier en Jan)