Archief website < 2019

 

Provinciaal Kampioenschap Veldlopen - 6/02/2011

In de hoofdwedstrijd bij de seniors keek iedereen reikhalzend uit naar de prestatie van onze toppers Alexander Diaz Rodriguez en Bram Coppens.  En ze ontgoochelden niet.  Van meet af in de kopgroep met Tom Meire en Mathijs Casteele wist Alexander uiteindelijk de titel in de wacht te slepen en werd Bram mooi tweede. Ook Timothy Van Belleghem, Thybo Demeester en Thomas Beirnaert liepen een knappe wedstrijd.


Ook bij de masters was Beverhout bijzonder succesvol.  Mariette Lambert, Leen Deschacht en Yvette Vermandel werden kampioen in hun categorie bij de dames en Frans Van Nevel, Erik Carrette en Roger Knockaert bij de mannen kroonden zich tot de beste in hun masterscategorie.


Filip Van Cauwenberghe (16e), Marc Chanterie (25e), Niels Libbrecht (28e), Vincent Vantyghem (29e) en Filip Matthys (34e) brachten de Beverhoutkleuren goed in de wedstrijd.


Daarnaast waren er nog een reeks van ereplaatsen: Stef Wouters werd 8e bij de benjamins, Sander Vanneuville miste maar net het podium bij de pupillen (4e) en ook Kevin De Grande (miniemen) streed mee voor de hoogste eer. Hij werd zesde.


Bij de meisjes kwamen Marlies (14e) en Jolien Cornelis (10e) het dichtst in de jeugdreeksen, Gwendolyn De Deyne werd mooi zesde bij de seniores.


De grootste ontgoocheling was voor Nancy De Baene. Ze viel net naast het podium bij de masters overall en moest in de slotronde toezien hoe Els Van Coillie de titel in de categorie W40 voor haar neus wegsnoepte. Tanja Cleppe werd in dezelfde wedstrijd zesde.

Uitslagen   


Kampioenen


Jeugd (Ben - Pupil  - Min - Cad - Schol)

Dames Juniores - Seniores - Masters

Heren  Juniors - Masters

Heren  Seniors

Prijsuitreiking


Medewerkers en warmlopers


Beeldverslag Focus-WTV

Beeldverslagen Brandt Brothers (Norbert en Danny) - 3 filmpjes