Archief website < 2019

 

Vullaertloop - 30/4/2011

Zaterdag 30 april vond de 20ste en tevens de laatste uitgave plaats van de Vullaertloop te Oedelem. In totaal kwamen 340 atleten aan de start waarvan 97 beverhouters.

In de jeugdlopen over 600m herinneren we in het bijzonder aan de mooie prestaties van Lieven Bauw  en de spannende wedstrijd tussen Marlies Timmerman en Eline De Roo  (600m meisjes).

Tijd voor de 1200m met een zeer sterk aan elkaar gewaagde Sander Vanneuville, Seppe Teunis en Ruben De Bel  bij de jongens en de spannende strijd voor de podiumplaatsen tussen Silke Bonami en Marlies Cornelis.

Bij de heren werd het spannend tussen Thomas Beirnaert en Timothy Van Belleghem voor een podiumplaats bij de seniors, direct gevolgd door de masters Peter Declercq, Marc Chanterie en Filip Van Cauwenberghe.

Andermaal een sterke prestatie van Nancy De Baene die mooie tweede finishte, nauwelijks anderhalve minuut na Sylvie Mulle die een paar maanden terug toch de 2de plaats behaalde op het Belgisch kampioenschap veldlopen bij de masters

Eén bijzondere deelnemer hebben we nog niet vernoemd. De organisator van het eerste uur van de Vullaertloop, de 74-jarige Flor Landuyt beëindigde zijn wedstrijd op een prachtige 96ste plaats in een tijd van 59'33" of een gemiddelde snelheid van 12,05 km per uur.

Na de wedstrijd overhandigde Lucien Dhaeninck namens Beverhout een prachtige biermand aan de organisatoren en in het bijzonder aan Flor, die toch een traantje wegpinkte.

Alvast aan de mensen van het organiserende Vullaertcomité bedankt voor de 20 mooie sportieve jaren en de goede samenwerking met Beverhout.

Verslaggever Robert

Uitslagen      Foto’s (Lucien)    Foto’s (Jan Masyn)    Foto’s (Peter Landuyt)