Archief website < 2019

 


Dwars door Brugge - 08/05/2011

Wat een weelde voor Beverhout, waar is de tijd dat Beverhout tevreden mocht zijn met een top 50 plaats in Dwars door Brugge. Opnieuw hebben heel wat Beverhouters zich in de kijker gelopen in de 31 ste editie van Dwars door Brugge.


Alexander Diaz moest alleen een ontketende Stijn Fincioen laten voorgaan en moest tevreden zijn met de tweede plaats. Girma Woldu liep knap naar een 5de plaats en was 1ste in zijn leeftijdscategorie M35. Opmerkelijk is ook de 13de plaats van Thomas Beirnaert en hiermee bevestigt hij nogmaals dan zijn 2de plaats in Hertsberge geen toevalstreffer is.


Ook bij de dames liep Beverhout zich in de kijker. Gwendolyne Dedeyne was opnieuw onze beste dame en liep als 3de seniore over de eindmeet.Bij de dames masters stond opnieuw geen maat op de heerschappij van Nancy Debaene. Zij liep een persoonlijke besttijd en was daarmee de beste in de F40 klasse. Leen Deschacht werd 3de en Dorine Cauwels 5de bij de F55. Yvette Vermandel werd 1ste bij de F70. Ik ben er zeker van dat ook zij al een respectabel aantal deelnames hebben.


Maar volgende Beverhouters wil ik speciaal in de bloemetjes zetten. Flor Landuyt liep voor de 25ste maal Dwars door Brugge en was 5de in de categorie M70. Nog straffer was de 30ste deelname van Johan Lust met een 17de plaats in de categorie M55. Zelf heb ik ook al 18 deelnames, maar opmerkelijk is mijn tijd.


Ik heb exact dezelfde tijd van vorig jaar gelopen en deze keer is die goed voor de 4de plaats bij de M60 op slechts 17" van plaats 2 en zeggen dat ik amper een maand geleden de grootste moeite had om de betere joggers te volgen. Regelmatig trainen en veel geduld worden altijd beloond. Zo zie je maar dat de aanhouder dikwijls wint.


Uitslag   Foto’s (Danny)   Foto’s (Marie-Rose)  Website