Archief website < 2019Parkloop - 16/10/2011


111 deelnemers en wellicht evenveel kijklustigen kwamen op een zonnige 16 oktober afgezakt naar het Bargepark voor de Parkloop.

Isolde Libbrecht was de eerste winnares van de dag en mocht samen met Kirsten Van Parys en Marit Tanghe op het podium.  Bij de jongens was Louis De Gruyter de beste voor Milan Cornellie en Cas Goos.


Marlies Timmerman onderstreepte haar goede conditie bij de pupillen voor Jente Hoste en Sigy Himpens.  Sander Vanneuville is klaar voor de veldlopen en won voor Warre Verlinde en Stef Wouters.  


Miniemen Marlies Cornelis, Tine De Laender en Josephine Dolfen zijn aan mekaar gewaagd en kwamen in die volgorde over de meet.

Bij de jongens was Ruben De Bel, net zoals in de Berenloop, de beste voor Jelle Goeminne en Seppe Teunis.

 

Ellen De Laender won bij de cadetten meisjes voor Jani Stevens en bij de jongens was Kevin De Grande eerste voor Ruben Janssens en Lukas Minne.

Scholieren Josefien Vande Walle en Helene Dolfen kwamen na een spannende zij aan zij bijna gelijktijdig over de eindmeet.

Matthias Vandycke lijkt terug in vorm en won bij de scholieren.


Een ruime groep joggers startte voor twee ronden parkloop.  De balen stro en de nijdige bergjes kropen in de kuiten en deden de recreanten goed blazen.

Bij de dames mocht Sabien Verhelst op het podium samen met Leen Debruyne en Agna Maertens.  Luc Masyn was onbedreigd de beste bij de heren voor Alain Janssens en Kurt Vanneuville.


Bij de dames atleten was er een spannende strijd tussen Jorina Teerlinck (seniore) en Nancy De Baene (master).  Uiteindelijk won Jorina, die beslist een aanwinst is voor de club.  Christa Snauwaert en Stefanie Van Acker werden respectievelijk tweede en derde master.


Bij de heren zagen we Thomas Beirnaert een geweldige start nemen, maar hij kreeg er Thybo Demeester niet af.  Thybo wist na enkele ronden Thomas van zich af te schudden en won schitterend. Dries Vanderschaeghe werd derde senior.  Bij de masters was Filip Van Cauwenberghe de beste voor Niels Libbrecht en Winny Vandoorn die sterk aan mekaar gewaagd waren.

Achteraf werden de veldlopers beloond met een mooie prijs.


Verslaggever Lucien


Uitslag      Foto’s (Marie-Rose)   Foto’s (Danny)   Foto’s (Lucien)