Archief website < 2019
 Veldloop Maria-Aalter - 13/11/2011


In totaal 45 Beverhout-atleten op deze jaarlijkse veldloop.


De voortreffelijke weersomstandigheden van de laatste weken, zorgde voor een vlot beloopbaar parcours en bijgevolg  voor snelle wedstrijden. De jeugd liet zich niet onbetuigd en verschillende jonge atleten kunnen zeker terugblikken opeen voortreffelijke prestatie. Dat komt beslist in orde.


Tussen een stevige concurrentie behaalt Gwendolyn De Deyne een mooie 10de plaats bij de dames seniors. Eveneens een goede start in dit nieuwe veldloopseizoen met een 3de en podium plaats voor Nancy De Baene.

Ook de andere dames deden het voortreffelijk , we kijken eveneens uit naar de volgende prestaties van onze nieuwkomers Christa Snauwaert en Barbara Desimpel.


15 heren masters gaan van start, met een stevige prestatie van Filip Van Cauwenberghe. Winny Vandoorn deelde zijn wedstrijd perfect in en kon in de laatste ronde zelfs ietwat van zijn achterstand op Filip terugnemen.

Dat wordt nog spannend deze winter …


Een verkouden Alexander Diaz moest zich deze keer tevreden stellen met de 4de plaats bij de seniors, maar dat komt terug dik in orde. Timothy Van Belleghem handhaafde zich voortreffelijk en voor Dries Vanderschaeghe was het zijn laatste wedstrijd bij de seniors.


Masters, jullie zijn gewaarschuwd …


Verslaggever Robert


Uitslagen    Foto’s Lucien