Archief website < 2019
Veldloop te Maldegem - 8/1/2012


Slechts 12 jonge beverhouters haalden de meet gisteren. Velen zijn blijkbaar nog op reis met de ouders of werden ziek. Hopelijk komen ze spoedig terug naar de crossen om wedstrijdritme op te doen voor het PK waar we streven naar 100 Blauw witten!


De eerste Benjamin die de 830m afwerkte was Cas Goos. Als 45ste op 52 aankomers was hij als jongster van de bende zeker tevreden.


Daarna het ondertussen vaste koppel Marlies Timmerman en Jente Hoste. Jente haalde er nog een ferme eindspurt uit zodat Marlies zich op het eind nog moest reppen om net voor haar hartsvriendin aan te komen.  Op de 41 Pupillen meisjes 2002 werden ze respectievelijk 26ste en 27ste! Proficiat aan de volhouders!


Vervolgens kwam voor het eerst op een cross aanwezig Lise Caluwé. Ze eindigde voor haar debuut heel sterk als 22ste bij de Pupillen Meisjes 2001 op 37 deelnemers! Hopelijk wordt dit vervolgd!


Bij de jongens het vaste duo Stef Wouters en Sam Gobert. Ook zij hebben reeds een mooie reeks crossen afgewerkt dit jaar. Stef werd 22ste en Sam 46ste op 50 Pupillen jongens 2002.


De miniemen meisjes is steeds de grootste groep beverhouters bij de jeugd, doch deze maal slechts 4 Miniemen 1999 met daarbij een debutante Ine Caluwé. Tine de Laender liep als eerste beverhoutster over de meet op een heel mooie 12de plaats. Daarna Marlies Cornelis op plaats 24. Charlotte Vanneuville werd 39ste en Ine sloot de bende af als 45ste.  Goed gelopen meisjes!


Bij de miniemen jongens werd Ruben De Bel na een weekje ziekte 39ste. Vanaf de eerste meters had hij pijn die zich uiteindelijk over zijn hele lichaam verspreidde. Hopelijk snel beter Ruben!


Bij de cadetten hadden we 1 meisje en 1 jongen. Sinds enkele weken kunnen ze bij trainer John meer focussen op lopen. Het is nog te kort om daar al conclussies uit te kunnen trekken.


Ellen De Laender liep als 18de over de meet op 32. Hopelijk is trainer John tevreden.


Cas Wouters werd 40ste.  Het siert hem dat hij volgehouden heeft tot op het eind!


Verslaggever Didier


Uitslagen