Archief website < 2019

Veldloop te Izegem - 19/02/2012


Slechts 10 jeugdatleten op de laatste cross van het seizoen. Voor het eerst kregen we een echte veldloop voorgeschoteld met modder en plassen water. Velen waren mee met Mama en Papa op skireis, dus een geldig excuus!


Zoals steeds was het aan Isolde Libbrecht om als eerste van start te gaan in het Wallemotepark. Isolde die al heel het seizoen heel sterk presteert deed het ook deze keer super. Ze werd 4de en staat daarmee in het eindklassement terecht op de eerste plaats bij de Benjamins.


Cas Goos was ook terug van de partij. Hij was samen met zijn ouders Bert en Barbara speciaal vroeger afgekomen om te helpen met het gesleur van de tent. Dank Daarvoor! Cas eindigde bij de Benjamins op de 40ste plaats. Heel goed gelopen Cas! In de eindstand is hij dan ook 1ste Benjamin!


Daarna het vaste duo Jente Hoste en Marlies Timmerman. Zij werden respectievelijk 22ste en 20ste na hun tocht van 1.280m en hadden zich zichtbaar geamuseerd in het slijk. Marlies heeft als enige jeugdatleet alle crossen kunnen meelopen en werd bij de Pupillen eerste in de eindstand. Proficiat.


Ellen De Laender ging dit ook gepresteerd hebben, mocht ze de dag voordien niet door haar enkel gezakt zijn bij het turnen. Jammer!

Vervolgens kwam Hannelore Libbrecht op het veld bij de Pupillen 2001. Hannelore werd mooi 14de.


Sam Gobert was er ook terug bij. Als trouwe klant bij de veldlopen werd hij mooi 28ste. Ook voor hem 1.280m slijk en plassen. Samen met Cas en Kevin de enige jongens van Beho die meeliepen. Ruben had last van zijn heup en besliste dan ook terecht om niet mee te lopen! Toch bedankt aan Isabelle en Ruben om te komen supporteren.


Bij de miniemen meisjes 1999 een trio. Tine De Laender was heel goed op dreef en werd 7de. 20 seconden later hadden we Marlies Cornelis als 9de. De derde beverhouter was Elke De Grande die 21ste werd. Altijd leuk om deze bende te zien starten. In de eindstand wordt ook deze volgorde gerespecteerd. Tine 1st, Marlies 2de en elke 3de bij de miniemen.


Als laatste jongere hadden we Kevin De Grande.  Kevin werd klaargestoomd door Nancy terwijl Jolien die alle anderen had opgewarmd als vervangster van Robin zichzelf voorbereide op haar wedstrijd. Dank aan beiden om ons weeral eens uit de nood te helpen! Kevin had er duidelijk zin in, want liep als eerste door de bocht. Hij werd uiteindelijk 15de en zelfs 5de in zijn jaar. Sterk gelopen!


Verder nog een extra dankwoordje aan Chris  en Jolien Cornelis die weer zo goed waren om bij te springen.


Verslaggever Didier