Archief website < 2019
Dwars door Brugge - 13/05/2012


Uitstekend loopweertje voor deze 32ste uitgave van Dwars Door Brugge.

Een zeer uitdrukkelijke delegatie Beverhouters aan de start , niet alleen van de atletiekafdeling maar ook onze joggers waren talrijk aanwezig.

In alle onderdelen:  kids, jogging en hoofdwedstrijd kwamen de blauw-witte clubkleuren in beeld en dat is zeker niet onopgemerkt gebleven.


James Goossens behaalde de overwinning op de 5 km en dat voor een aantal snelle en in deze afstand ervaren atleten. Dat wordt uitkijken wanneer hij straks aan de hoofdwedstrijden zal deelnemen.


Na Knokke-Heist een identieke plaats voor momenteel onze 2 toppers: Ghirma op plaats 3, na de overwinnaar van vorig jaar en op de eerste plaats andermaal Alexander Diaz. Na een mindere periode in het begin van van het veldloop seizoen, bouwde hij geleidelijk en stelselmatig de conditie op naar het West-Vlaams - en Belgisch kampioenschap veldlopen en beleeft momenteel misschien wel zijn beste jaar in de wegwedstrijden. Dat wordt nog genieten.


Niet uit het oog te verliezen de toch wel voortreffelijke prestaties van Stefaan Tanghe, die op kousenvoeten zijn plaats opeist en Gwendolyn Dedeyne die haar goede conditie bevestigt.


De ene atleet was dan al iets meer tevreden dan de andere, maar globaal genomen werd er flink geknokt voor de plaatsen en dat siert iedereen.

Vanaf de zijlijn dan ook een dikke proficiat aan allen.


Verslaggever Robert


Uitslag   Foto’s (Werner)   Foto’s (Danny)