Archief website < 2019Stratenloop Wingene - 26/08/2012

Een druk Beho-weekend met op vrijdag de wegwedstrijd in Sijsele en op zaterdag in Wingene.

Blijkbaar gaat de voorkeur van de meesten naar Sijsele, wat niet betekent dat Beverhout zich in Wingene niet in de kijker heeft gelopen. Wel integendeel.

De loopomstandigheden, met een zeer strakke en droge wind, waren verre van ideaal en maakten de wedstrijd vrij hard.

Thybo Demeester en Timothy Van Belleghem maakten van bij de aanvang deel uit van de kopgroep en met uiteindelijk een 2de en 3de plaats waren zij zeker tevreden.

Filip Van Cauwenberghe (7) kan eveneens terugblikken op een mooie wedstrijd, in de eindspurt de duimen moeten leggen voor  Bart Huys is zeker geen oneer.

Tom Vanhee (19) nam in het laatste wedstrijdgedeelte de maat van Winny Vandoorn (21), voor wie de vakantie blijkbaar iets te lang duurde. Maar het echte werk komt nog nietwaar ... .

Een achtervolgend groepje, waaronder Roel Jacobus (24), Frank Couffez (30), Norbert Brandt (31) en Filip De Vlieger (37), maakte het in de laatste ronde niet alleen bijzonder spannend voor de toeschouwers, maar ook voor zichzelf.

Daarna arriveerde een tevreden Bertrand Haeck (74).

Bij de dames liet Gwendolyn De Deyne er geen gras overgroeien en bond meteen de strijd aan met Janne Coeman. Het bleef vechten tot op het eind tegen de wind en de tegenstand. De beloning met een 1ste plaats was voor Gwendolyn mooi meegenomen.

Interessant om weten:  in de totaalstand legden deze dames beslag op de 17de en 18de plaats. Daarmee vestigt  Gwendolyn zich tussen de betere Beho-heren!

Een gelukkige Véronique Coene (4) in haar wederoptreden na een operatief ingrijpen, de betere conditie komt zeker snel terug.

Christa Snauwaert (8) geleidelijk aan in beter doen, wordt gevolgd door Lieve Keirse (10), Leen Deschacht (14) en tenslotte Krista Compernolle (19).

Verslaggever Robert

Uitslag   Foto’s Werner