Archief website < 2019

Veldloop in Deinze- 18/11/2012


De tweede confrontatie in het nog prille veldloopseizoen.
Na een relatief droge week, valt er in de nacht van zaterdag op zondag nog heel wat regen, wat het parcours in de Brielmeersen op sommige plaatsen behoorlijk pittig maakt.

Opnieuw een ruime delegatie van 27 seniors en masters.

43 dames seniors gaan van start. Bijna naar gewoonte een gemiste start voor Gwendolyn, die het daarna niet gemakkelijk heeft om de verloren plaatsen te recupereren (daar is nog werk aan).Toch behaalt ze een verdienstelijke 11e plaats.
Een tevreden Elien, bevestigt het resultaat van vorige week en eindigt mooi 24ste.

Bij de masters terug een puike prestatie van Véronique (6), van kortbij gevolgd door Nancy (9). Liesbeth (37) boekt geleidelijk aan een aardige progressie en even verderop wordt het drummen voor de plaatsen met Stefanie (39), Barbara (41) en Ann (44) op 54 deelnemers.

Voor het eerst een aparte wedstrijd voor de heren masters +50 (33) met als Beverhout deelnemers een voortreffelijke Norbert (15) en trouwe Frans (32).

De jonge masters (sic) gaan met 115 van start. Deze keer zonder Niels die met een lichte blessure aan de knie, verkiest om geen risico's te nemen.
Het wordt op de tanden bijten tot aan de eindstreep voor Filip Van Cauwenberghe (27) om de aanklampende Steven (30) achter zich te laten. Dirk (36) kan zijn achterstand van vorige week op dit duo tot de helft terugbrengen, dat belooft ... .
Winny (60) voor het eerst aan het werk in dit cross seizoen, heeft nog wat achterstand, maar met hard werken komt dat zeker terug goed.
Filip Timmerman (77) is er terug bij en vindt zeker aansluiting. Iets verderop is het voor Hans (90), Roel (91), Alain (109), Daniel (113) en Guido (115) zwoegen in de modder en tegen elkaar.
Spijtige opgave voor Jan Bergez die teveel conditie achterstand heeft voor een dergelijke zware veldloop, maar ... blijven trainen hé.

De seniors gaan met 60 van start. Tussen topatleten wordt het knokken voor Bram die net de 5de plaats in de wacht kan slepen. Thybo (25) deed het niet slecht, maar verkiest toch een lichtlopender parcours.
Timothy (36) moet zich nog reppen tegen een niet afgevende Stefaan (45) en Jan (57)en Filip (58) sluiten de Beho-gelederen.

Van de vele supporters achter de afsluiting, felicitaties voor iedereen.


Verslaggever Robert


Uitslagen   Foto’s Marie-Rose