Archief website < 2019

Crosscup Roeselare - 25/11/2012

Een strakke wind zorgt ervoor dat de atleten het bij momenten hard te verduren krijgen.

Geen BEHO seniors aan de start in deze wedstrijd van de crosscup, tevens selectiewedstrijd voor de Europese kampioenschappen binnen veertien dagen in Boedapest.

Nooit gezien: bij de dames masters draagt meer dan één derde van het deelnemersveld (23) de blauw-witte Beverhout kleuren (8).

Véronique (4) eist elke week meer en meer haar plaats op tussen de top, maar Nancy (5) laat zien dat het laatste woord nog niet gezegd is. Een felle start van Mieke (9), die toch mooi stand houdt tot op het einde ... wie niet waagt, niet wint ... . Christa (16), Liesbeth (18) en Barbara (19) maken het elkaar niet gemakkelijk en iets verderop vinden we Ann (22) en Leen (23) terug.

10 heren masters aan de start voor hun cross over 6250m. Filip (24) blikt tevreden terug op een zeer sterke finish (dank aan de vele aanmoedigingen ...). Steven (29) moet knokken tot op het einde voor een opzittende Dirk (31).
Een wedstrijd binnen de wedstrijd is de onderlinge strijd tussen Roel (59), Hans (60) en Norbert (62). En even later krijgen we de aankomst van Johan (70), Guido (73), Jan (74) en Frans (75).

Het eerste deel van het veldloopseizoen zit erop. Nu even bekomen, bijtrainen en snelheid aanscherpen voor het vervolg ... met als doel een knalprestatie op het West-Vlaams kampioenschap, eveneens in Roeselare.

Verslaggever Robert


Uitslagen     Foto’s Marie-Rose