Archief website < 2019
Veldloop Maldegem - 13/01/2013

Voor het eerst deze winter is het echt vriesweer in Maldegem. Daar bovenop een koude, snijdende wind en alle ingrediënten zijn aanwezig om het bijzonder hard te maken voor de atleten en ook wel een beetje voor de supporters. Gelukkig is er verwarmende bevoorrading ... .

Bij de dames seniors een voortreffelijke prestatie van Gwendolyn (5), die een zeer sterke laatste ronde loopt.


5 masters gaan van start: Nancy (4) werkt verder aan haar comeback, Tanja (9) iets minder tevreden, maar dat komt allemaal goed. Een spannende wedstrijd tussen Christa (19) en een niet aflatende Liesbeth (20) met iets verderop Leen (28).

De heren masters vliegen er naar goede gewoonte meteen in.
Thomas (13) moet een beetje gas terugnemen na een snelle eerste wedstrijdhelft. Wat mogelijkheden biedt aan Filip (15) en Steven(16) om zeer dicht te naderen.
Dries (26) moet vechten tot op het einde om Dirk (27) en Winny (30) achter zich te houden. Ook Filip Timmerman (38) draait goed rond en taaie Frans Van Nevel (51) houdt Hans (54), Johan (56), Alain (61), Guido (62), Carl (63) en Frans (64) achter zich.
Dat belooft voor de komende Provinciale kampioenschappen.

Laatste wedstrijd van de dag de heren seniors. Alexander (2) maakt het tempo in het eerste wedstrijdgedeelte, maar dit is niet genoeg om de latere winnaar Gert Van Poucke van zich af te schudden. Thybo (10) gaat iets te snel van start maar herstelt zich voortreffelijk. Timothy (13) start veel rustiger en kan zijn wedstrijd mooi uitbouwen. Voor Stefaan (17) is het op de tanden bijten tot aan de eindstreep.

Verslaggever Robert


Uitslagen    Foto’s   Kurt    Marie-Rose