Archief website < 2019

Veldloop te Izegem - 17/2/2013

Laatste wedstrijd van het veldloopcriterium en volgens gekende Izegemse omstandigheden, een bijzonder zwaar parcours.


Bij de dames seniors een mooie wedstrijd van Lies, die best tevreden was.


Bij de masters behaalt Véronique nog net een verdiende podiumplaats. Ook Tanja, Christa, Liesbeth, Leen en tenslotte Heidi - in haar allereerste veldloop - kunnen trots zijn op hun prestatie.


Ook voor de heren masters wordt het afzien. Na een paar crossen heeft Thomas het goede ritme blijkbaar te pakken, spijtig voor hem dat het winterseizoen afgelopen is (sic). Steven moest tot op het einde op de tanden bijten om Niels van zich af te houden. Dries, Dirk, Roel, Norbert, Johan en Guido streden voor wat ze waard waren.


Bij de seniors neemt Alexander van bij de start de leiding, een pure one man show en overwinning voor Alexander. Een verdienstelijke Stefaan in zijn laatste senior wedstrijd. Wees gerust masters, jullie zullen er straks een flinke kluif aan hebben.


Vanaf de zijlijn is één zaak heel duidelijk geweest deze namiddag: niet iedereen kan evengoed 'uit de voeten' op dit zware en glibberige parcours. Vooral het vele bochtenwerk is voor de meesten een hele opgave, alleen al om het evenwicht, laat staan het ritme te behouden.


En nu voor de meesten op naar het zomer weg- en pisteseizoen.


Verslaggever Robert


Uitslagen   Foto’s Marie-Rose