Archief website < 2019

Kermisloop te Moerbrugge. 5/7/2013


Een wedstrijd over 9km door en rond het centrum van Moerbrugge en voor het eerst aangename zomerse temperaturen. Voor toeschouwers en supporters is dit genieten, voor sommige atleten daarentegen is het nog duidelijk even wennen… .


38 Beverhouters aan de start, of bijna een vierde van het deelnemersveld. De Beverhout aanwezigheid blijft zeker niet onopgemerkt.

Niet alleen de kwantiteit is aanwezig, tevens de kwaliteit.


Bij de heren liefst 6 Beverhout-atleten in de top 10, met als orgelpunt de overwinning van Davy Stieperaere die reeds van bij de aanvang alle registers opentrekt, om met ruime voorsprong de eindstreep te overschrijden. Ook Stefaan Tanghe gaat er flink tegenaan, maar moet zich op het eind reppen om Filip Vancauwenberghe en Niels Libbrecht nog van zich af te kunnen houden. Wat kan dit nog spannend worden in de komende wedstrijden.


Ook de dames laten zich niet onbetuigd met plaatsen 1 en 3 bij de masters voor Véronique Coene, tevens algemeen winnaar en Mieke Destoop en plaatsen 2 en 3 bij de seniors voor Lies Deruddere en Elien Danneels.

Felicitaties voor alle deelnemers.


Verslaggever Robert


Uitslag   Foto’s Lea