Archief website < 2019


Cross Maria-Aalter. 10/11/2013

De eerste veldloop van het nieuwe seizoen.
De 'anciens' onder ons weten dat er in Maria-Aalter wel eens een beetje modder kan liggen.
Maar de regen van de voorbije dagen en de striemende regen- en hagelvlagen tijdens de wedstrijden, zorgen voor bijzonder zware omstandigheden.

Een mooie delegatie Beverhouters laat zich hier niet door afschrikken.

Een zestal dames seniors en masters gaan van start. De ene heeft al meer last van de modder dan de andere, met een sterke prestatie van Gwendolyn die er 'op de macht' doorploetert.
Elien bevestigt de stijgende conditie en Nancy wordt onze eerste master.

De heren masters vormen de omvangrijkste groep.
Nieuwkomer Nico Algoet toont meteen wat hij waard is met een mooie 4de plaats. Met iets meer durf bij de aanvang komt het podium zeker in zicht. Nico Recour en Thomas Beirnaert samen met Dries Vanderschaeghe behalen de mooiste ereplaatsen, voor onze sedert jaren vaste deelnemers, waarvan er een aantal heel letterlijk kennis maken met de modder.

Tenslotte de seniors. Timothy en Bram vertegenwoordigen de blauw-witte kleuren met brio. Timothy is heel tevreden met zijn prestatie en Bram realiseert het mooiste Beverhoutresultaat van de namiddag, door van op een 4de in de laatste anderhalve ronde op te rukken naar de 2de plaats.

We kijken nu al uit naar de volgende veldloop te Deinze, waar nog heel wat nieuwe gezichten aan de start zullen verschijnen.

Verslaggever Robert


Jeugd

Op de eerste modderloop van ons winterseizoen was Beverhout heel goed vertegenwoordigd bij de jeugd.


In totaal kwamen er 26 jongeren aan de start, terwijl er een hele resem vaste waarden van de voorbije jaren ontbraken.

 

Ons clubtentje was duidelijk te klein en het slechte weer zorgde niet voor de optimale beleving van mooie cross, maar hopelijk zijn we vertrokken voor een prachtig seizoen met heel veel Blauw Wit aan de start.


De prestaties op zich waren van ondergeschikt belang, het is vooral de beleving en de ervaring die jullie nu opdoen die van belang is!

Hopelijk ligt het parcours er volgende week in Deinze wat beter bij.


Verslaggever Didier


Uitslagen    Foto’s   Lucien    Marie-Rose