Archief website < 2019


Lies
17de Grote Prijs Stad Deinze - 17/11/2013

Op enkele drassige stroken na, ligt het parcours in Deinze er voortreffelijk en goed beloopbaar bij.

Bij de dames masters een zeer sterke prestatie van Véronique, die beslag legt op de 2de plaats. Iets verderop in het deelnemersveld: Nancy en Tanja en vervolgens de toch wel snel gestarte Stefanie voor Barbara en Leen.
De seniors dan, met opnieuw een beresterke Gwendolyn (6) en even later Lies en Elien. Dat zal in de volgende wedstrijden nog spannen ... .

De heren masters worden gesplitst in de categorie +50, "oudjes" zoals ze zelf beweren en de nog "jonge" masters (sic).
Norbert, Johan, Raf en Frans bijten door tot aan de eindstreep. Sommigen doen er zelfs nog een rondje bij, kwestie van voldoende kilometers te hebben.


In de categorie <50 doet Filip Van Cauwenberghe (11) het bijzonder goed. Nieuwkomer Stefaan Derous, in zijn allereerste veldloop ooit, moet echter niet zoveel toegeven. Dit kan ook nog interessant worden ... .
Filip Timmerman arriveert voor onze vaste waarden Roel, Didier, Guido en Daniel.

4 seniors gaan van start, waaronder een nieuw gezicht: Pieter Daveloose. Ook voor hem is het zijn eerste veldloop, hij brengt het er al bij al meer dan voortreffelijk vanaf.


Bram (4), vorige week nog 2de in Maria-Aalter, heeft het niet onder de markt met de stevige tegenstand en ziet in de laatste honderden meters een podiumplaats aan zijn neus voorbijgaan.
Timothy loopt opnieuw een gelijkmatige wedstrijd en James moet nog wat ervaring opdoen.

Volgende afspraak zondag voor de crosscup in Roeselare.

Verslaggever Robert


Uitslag    Foto’s   Lucien