Archief website < 2019


Lakosta W-Vl kampioenschap halve marathon - 7/6/2014

Het West-Vlaams kampioenschap halve marathon werd onder een verzengende hitte van meer dan dertig graden gelopen. Het was dan ook niet verwonderlijk dat er veel opgaves te noteren vielen. Proficiat aan diegenen die toch uitgelopen hebben. Dat het zwaar was en niet vlak heb ik aan de lijve ondervonden want ook ik was bij de opgevers. Met zes titels en een reeks podiumplaatsen werd het toch een groot succes voor onze club.


Bij de dames werden volgende Beverhouters kampioen in hun categorie: Veronique Coene D35, Nancy De Baene D40, Mieke De Stoop D45, Lies Deruddere D seniors en Martine Verstrynge D55.


Bij de heren werd Roland Vanderschaeghe kampioen bij de categorie M 60. Wellicht is dit de eerste titel voor Roland. Stefaan Tanghe, sterk op dreef, werd 7e algemeen en behaalde zilver bij H35. Timothy Van Belleghem, de leider in de tussenstand van ons wegcriterium, had het bijzonder lastig maar beet door en werd 10e en behaalde eveneens zilver (seniors). Zilver was er eveneens voor Tom Vanhee bij de H 40. Dries Vanderschaeghe, Lieven Dewulf en Geert Dufoort waren goed voor brons. Verder vinden wij nog volgende clubleden in de uitslag: 74. Jo Belaen 1u51’52 - 75. Daniël Thylys 1u52’41 - 78. Rik De Meulenaere 1u53’03 – 79. Luc Masyn 1u53’21.


Verslaggever Lucien


Algemene uitslag     Uitslag kampioenschap      Foto’s Norbert