Archief website < 2019Moerbrugge, 4/7/2014


Een broeierige hitte, bij momenten stevige wind, evenals dreigende onweerswolken die zich samenpakten boven Moerbrugge. Gelukkig bleef het droog tot na de wedstrijd.

 

De avond gaat uitstekend van start met een overwinning voor Isolde op de 600m.

Op de 3km afstand staan Dominique (2) en Niels (3) op het podium en doen Danny en Sander het voortreffelijk.

 

Tijd voor de hoofdbrok van de avond, de wedstrijd over 9km, met meer dan 30 Beverhouters die staan te popelen om eraan te beginnen.

Bram houdt van in het begin het tempo strak en loopt van start tot aankomst aan de leiding. Hij arriveert met meer dan één minuut voorsprong en een nieuw wedstrijdrecord.


Daarachter wordt er flink strijd geleverd voor de ereplaatsen. Jens doet het iedere wedstrijd beter en beter en steekt zijn neus stilaan aan het venster voor aansluiting bij de top.

 

Filip moet zich bijzonder reppen om een sterk lopende Paul van zich af te houden die op zijn beurt de adem van Stefaan in zijn nek voelt.

Tom en Winny geven elkaar niets toe en worden gevolgd door alle andere Beho'ers waarvan en heel wat zeer aan elkaar gewaagd zijn en we zeker nog spannende ogenblikken zullen meemaken.


Geen verrassingen bij de dames: Véronique voor Nancy op het podium en een mooie 3de plaats bij de seniors voor kersvers clublid Marlies Demeersseman.

Ook een paar spijtige vaststellingen: Nico moet na de tweede doortocht de wedstrijd staken met een liesblessure en Jan heeft pech in de laatste ronde.

Felicitaties voor alle deelnemers.


Verslaggever Robert


Uitslagen    Foto’s Norbert