Archief website < 2019

Shoppingloop te Oostkamp -31/7/2015


In tegenstelling met de tropische omstandigheden van vorig jaar, zijn de loopcondities meer dan voortreffelijk op deze wedstrijd. Naar goede gewoonte, met meer dan 40 Beverhouters opnieuw een zeer ruime delegatie aan de start.


Bij de heren wordt er keihard gestreden voor de ereplaatsen, liefst 7 Beverhouters finishen binnen een handvol seconden, tussen de plaatsen 7 en 16.

Timothy heeft het niet onder de markt met Jens die zijn wedstrijd en eindspurt zeer goed indeelt. Filip, die zich (samen met de seingevers) blijkbaar van aantal ronden vergist, loopt nog een extra rondje bij. Gelukkig wordt de uitslag aangepast zoals het hoort. Nico, Tom en James arriveren op een zakdoek. Een spijtige offday voor Stefaan, die de wedstrijd wijselijk voortijdig verlaat.

 

Onze dames Nancy en Marlies maken het zeer spannend voor plaats 3. Pas in de laatste ronde haalt Nancy het laken naar zich toe.

 

Noteren we ook, weliswaar iets verderop in de uitslag, de toch meer dan deftige prestaties van Raf Constant en Leen Deschacht.


Felicitaties voor alle deelnemers.


Verslaggever Robert