Archief website < 2019Veldloop te Maria-Aalter - 8/11/2015

 

Een aangename temperatuur en een goedlopend parcours zorgen voor uitstekende omstandigheden in deze eerste echte veldloop van het nieuwe winterseizoen.

Met 55 atleten is Beverhout de 3de best vertegenwoordigde club van deze organisatie, dat verdient een dikke proficiat.


Gwendolyn, nogal nerveus voor 'eigen' volk, behaalt na een puike wedstrijd een welverdiende 3de plaats, Marlies legt na een snelle aanvangsronde, uiteindelijk beslag op de 9de plaats en ook bij de masters doet Stefanie het voortreffelijk.


Naar het voorbeeld van Deinze wordt ook de categorie heren/masters gesplitst in boven en onder de 50 jaar. Paul is onze beste vertegenwoordiger bij de +50. Daarna volgen Erik en Kurt en iets verderop Johan en Norbert.


Na een zeer snelle start moet Thomas wat gas terugnemen bij de +35, maar kan standhouden op een 6de plaats. Een iets meer ingedeelde wedstrijd zou kunnen zicht geven op een podiumplaats. Stefaan Derous, Tom en Filip maken het heel spannend, evenals Dries, Bart en Kurt. Rik, Roel, Jan en Daniel vervolledigen het deelnemersveld.

 

Tenslotte de seniors. Alexander verkiest om als master in de hoogste categorie aan te treden en ook hier laat hij aan alle andere deelnemers zijn hielen zien, om met een ruime voorsprong te finishen. Toch werd het knokken in de eerste koershelft. Ook Timothy op plaats 12 kan tevreden zijn.

 

Uitkijken nu naar de volgende confrontatie in Deinze.


Verslaggever Robert


Uitslagen