Archief website < 2019PK Veldlopen - 07/02/2016

Zoals vorig jaar op het Provinciaal kampioenschap te Jabbeke, andermaal een stormachtige wind. Gelukkig bleef het droog, zodat het weliswaar zware en glibberig parcours net geen modderpoel werd.


Marlies en Timothy kiezen voor de korte cross en met succes: met zilver en brons kunnen ze terecht terugblikken op een puike prestatie.


Op de lange cross behaalt Gwendolyn, die zich kiplekker voelt op dit parcours, een 2de plaats bij de seniors.

De masters dan: Tanja (5) krijgt terug het goede ritme te pakken en ook Stefanie (8) boekt vooruitgang. Tenslotte Leen op plaats 14.


Volgende reeks is de heren masters met zomaar 16 Beverhouters aan de startlijn.

Voor Nico Algoet, in zijn 1ste cross van het seizoen, is het afzien tot aan de eindstreep, maar een 7de plaats is zeker niet mis. Gevolgd door een opzittende Thomas op plaats 8 (3de +35).

Stefaan en Filip strijden voor de plaatsen 2 en 3 in de cat +45. Daarna Niels, Tom in een iets mindere dag, Dries, Kurt Leyseele, Erik (1ste +65), Kurt Verdonck, Frans (1ste +60), Johan (3de +55), Norbert (2de +60), Carl, Guido en Georges (1ste +75).


Laatste wedstrijd van de dag en opnieuw staat er geen maat op de prestatie van Alexander, als master de overwinning behalen bij de seniors is niet aan iedereen gegeven.


Noteer nog dat Beverhout in totaal met 44 deelnemers aanwezig was en daarmee de 4de West-Vlaamse club.


Verslaggever Robert


Uitslagen      Foto’s Lucien   Marie Rose