Archief website < 2019


Veldloop Maria-Aalter - 13/11/2016


Ondanks de overvloedige regen van de voorbije dagen, is het parcours goed beloopbaar, maar toch een heel stuk zwaarder dan vorig jaar.

Met 56 Beverhouters in de verschillende reeksen is onze club andermaal zeer goed vertegenwoordigd.


Als 1ste jaars scholier heeft Warre het niet gemakkelijk in zijn wedstrijd, hij houdt mooi vol tot op het einde. Met geduld en hard werken moet dat zeker lukken.


De heren masters lopen in 2 reeksen: in de reeds +50 wordt Erik onze beste atleet, gevolgd door Johan die het heel goed doet op dit parcours, daarna volgen Norbert, Guido, Jan, Frans en tenslotte Roger.

De jong(st)e masters krijgen een rondje meer voor de voeten geschoven. Na een snelle start wordt Thomas alsnog ingehaald door Filip en wordt het hard knokken voor de volgende plaatsen. Nico, Stefaan, Niels en Tom zijn dan ook sterk aan elkaar gewaagd en finishen voor Jan, Kurt, Geert, Rik, crossdebutant Ivan, Daniël en Wim.


Alexander start in de hoogste categorie bij de seniors, maar moet ditmaal zijn meerdere erkennen. Een 2de plaats is natuurlijk nog altijd zeer goed. Ivo en Diederik doen het niet slecht als nieuwkomers, gevolgd door Ruben Crevits.


Bij de dames masters een goede wedstrijd voor Nancy, maar ook Stefanie volgt vlot. Leen is eveneens van de partij.


Bij de seniors behaalt Barbara Maveau in haar kersverse Beverhout outfit een voortreffelijke overwinning. Ze heeft duidelijk haar Beverhout start niet gemist. Gwendolyn, vecht tot op de laatste meters, maar valt juist buiten het podium. Marlies heeft een mindere dag, maar het seizoen is nog lang natuurlijk. Ook Ulrike is tevreden in haar veldloop.


Robert


Foto’s Marie-Rose